Hangay Oktáv Családi Síverseny
Részvételi hozzájárulás

Részvételi hozzájárulás (nevezési díj)

  • 10 lej/fő – ha a családban legalább az egyik versenyző EKE-tag;
  • 20 lej/fő – ha a családban egyik versenyző sem EKE-tag;
  • nagyobb létszámú családok esetében ingyenes a nevezés az ugyanazon családból benevezett ötödik személytől kezdve.
  • A részvételi hozzájárulásokat a síverseny napján, március 17-én lehet befizetni a versenyirodában felállított pénztárnál 8:30 és 9:30 között.

A szervező EKE – Kolozsvár 1891 nagyméretű és költséges befektetéseket (fotocellás időmérő berendezés, pályakijelző felszerelés megvásárlása, honlap- és online regisztrációs rendszer fejlesztés) eszközölt a rendezvény szervezési minőségének javítása céljából. Ezért tisztelettel felkéri a síversenyre jelentkezőket, hogy egy kis összegű adománnyal támogassák az egyesületet.

A bevételezett összegek egyrészt a síverseny költségeinek részleges fedezésére szolgálnak, másrészt az eddigi, az egyesület saját alapjaiból finanszírozott befektetések fokozatos amortizációját segítik elő.

Arra gondolva, hogy sajnos sok gyerek önhibáján kívül, betegségéből kifolyólag nem vehet részt hasonló sportrendezvényeken, a szervezők úgy döntöttek, hogy a részvételi hozzájárulások teljes összegének 10%-át a Yuppi Tábormozgalom Egyesületnek adományozzák.

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre, hogy a diabéteszes, reumás és onkológiai betegségekkel együtt élő gyerekeket gyógyító élményekkel ajándékozza meg, ingyenes táborain keresztül.

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre, hogy a diabéteszes, reumás és onkológiai betegségekkel együtt élő gyerekeket gyógyító élményekkel ajándékozza meg, ingyenes táborain keresztül. Az EKE – Kolozsvár 1891 a síversenyek részvételi hozzájárulásainak 10%-ával támogatja az ingyenes élményterápiás táborok költségeinek a fedezését.
Részvételi hozzájárulásával Ön is lehetővé teszi, hogy a Yuppi még több krónikusan beteg gyereket fogadhasson táboraiba!