Ilyen volt a Hangay Oktáv Családi Síverseny

28 család, 80 lelkes versenyző, 26 szorgos önkéntes, szurkolás, kecses mozdulatok, eszméletlen csúszások, sűrű havazás, drukk, móka, kacagás, versenyszellem, kisebb-nagyobb esések, örömtől ragyogó szemek: így lehetne néhány szóban kifejezni mindazt, ami a kolozsvári EKE első családi síversenyén történt. Külön elismerés annak az öttagú családnak, ahol a nagymama is hősiesen bevállalta a kihívást. Köszönet Jeszenszky Gézának, a síverseny fővédnökének, aki megtisztelt jelenlétével és részt vett a versenyen unokáival együtt. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sokan felbátorodtatok, hiszen így megtapasztalhattátok az egymásért való izgulás, drukkolás szépségeit, családtagjaitok biztatásának örömét. Habár sokat aggódtunk, hogy márciusra hó nélkül maradunk, végül mégsem hagyott cserben az időjárás. Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a különleges rendezvény. Ugye, jövőre is együtt csúszunk?
Köszönet a hangulatos videóért Kőmíves Istvánnak.

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre, hogy a diabéteszes, reumás és onkológiai betegségekkel együtt élő gyerekeket gyógyító élményekkel ajándékozza meg, ingyenes táborain keresztül. Az EKE – Kolozsvár 1891 a síversenyek részvételi hozzájárulásainak 10%-ával támogatja az ingyenes élményterápiás táborok költségeinek a fedezését.
Részvételi hozzájárulásával Ön is lehetővé teszi, hogy a Yuppi még több krónikusan beteg gyereket fogadhasson táboraiba!