Online regisztráció - Hangay Oktáv családi síverseny

Kommunikációs nyelv

Kérjük, válassza ki kedvenc kommunikációs nyelvét. Vállaljuk, hogy ezután – lehetőségeink függvényében – szóban is, írásban is ezen a nyelven kommunikálunk Önnel.

Csapatnév

Kapitány

Kapcsolat

Lehetőség szerint, kérünk egy mobiltelefonszámot megjelölni. Külföldi számok esetén, ország-hívószámmal.
Kérjük, érvényes e-mail címet jelöljön meg és helyesen írja be, ellenkező esetben a sikeres regisztrációját igazoló és a fizetendő összeget megjelölő levél nem fog megérkezni Önhöz!

Cím

tömbház, lépcsőház, emelet, lakás

EKE-tag?

Ha más csapattag EKE-tag, írja be a teljes nevét.

Részvételi hozzájárulás

Ha a csapat valamelyik tagja EKE-tag, akkor 10 RON/fő, ha pedig a csapat egyik tagja sem EKE-tag, akkor 20 RON/fő.
* Ingyenes a nevezés az ugyanazon csapatba benevezett hatodik személytől kezdve.
* Az EKE-tagságra vonatkozó kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha ki van fizetve a 2022 évre is a tagsági díj.

A résztvevő által igényelt különleges kedvezmény

Abban az esetben, ha valaki a részvételi hozzájárulásra vonatkozóan szociális, vagy egyéb különleges kedvezményt igényel, kérjük, az alábbi mezőben szíveskedjen megnevezni és megindokolni kérését.
Kedvezmény igénylése esetén kérjük, várja meg a szervezők válaszát, és csak ezt követően fizesse be a részvételi költségeket. Befizetett költségeket NEM térítünk vissza sem teljesen, sem részben.

Csapattag(ok) adatai

FIGYELEM!
A csapatkapitánynak NEM kell még egyszer beírnia magát csapattagként is!
A csapat tagjai ugyanazon családhoz és ezen belül legalább két generációhoz kell tartozzanak (pl. szülő-gyerek, nagyszülő-unoka stb.). Egy családból származó, de csak egy generációhoz tartozó személyekből alkotott csapatot (pl. csak férj-feleség vagy csak testvérek) nem lehet benevezni.

Fizetendő összeg: 40 RON

Regisztrálási útmutatás
Az online nevezési űrlapot figyelmesen és pontosan ki kell tölteni, majd a "Regisztrálok" gombra kell kattintani. Ezt követően egy képernyőüzenetben igazoljuk, hogy a regisztráció sikeresen megtörtént. Ezzel egyidőben a nevezési űrlapon kitöltött adatok elektronikus levélben megérkeznek a nevezőhöz és a szervezőkhöz egyaránt. Amennyiben a nevezés regisztrálását követően NEM kap képernyőüzenetet vagy NEM érkezik meg az említett levél, a regisztráció NEM volt SIKERES! Kérjük, próbálja meg újra és figyelmesebben kitölteni, majd elküldeni az űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba a szervezőkkel.Kérjük, CSAK EGYSZER nyomja meg a gombot, majd várjon, amíg a rendszer feldolgozza az adatokat.
A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre, hogy a diabéteszes, reumás és onkológiai betegségekkel együtt élő gyerekeket gyógyító élményekkel ajándékozza meg, ingyenes táborain keresztül. Az EKE – Kolozsvár 1891 a síversenyek részvételi hozzájárulásainak 10%-ával támogatja az ingyenes élményterápiás táborok költségeinek a fedezését.
Részvételi hozzájárulásával Ön is lehetővé teszi, hogy a Yuppi még több krónikusan beteg gyereket fogadhasson táboraiba!

Plakát 2021